Cariere

Suntem dispuşi să împartăşim colegilor noştri din cunoştinţele şi vasta experienţă pe care o avem şi să-i motivăm să-şi dorească şi să devină profesionişti de succes.

MDA oferă oportunitatea de dezvoltare profesională în mai multe domenii precum şi accesul facil la cele mai noi informaţii în domeniu prin informări şi traininguri periodice. Toate aceste elemente împreună cu dorinţa de a învăţa şi a fi mai bun stau la baza construirii unei cariere de succes.

Sprijinim şi susţinem activ participarea colegilor în vederea obţinerii certificărilor naţionale în domeniu: Auditor financiar, Expert Contabil, Consultant fiscal, Evaluator precum şi a celor internaţionale: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) .

Pentru mai multe detalii legate de oportunitatea dezvoltării unei cariere în MDA, vă rugăm să trimiteţi mesajul dumneavoastră la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


JOBURI DESCHISE

 

Economist

Candidatul ideal

- Absolvent studii superioare cu licență în domeniul economic
- Persoană cu experiență minimă de 3 ani în contabilitate financiară
- Cunoașterea limbii engleze, nivel mediu – avansat
- Cunoştinţe temeinice privind contabilitatea financiară, fiscalitate şi legislaţie financiar-contabilă, cunoştinţe operare PC
- Abilităţi de organizare, comunicare, planificare şi control. Capacitatea de a menţine standarde etice ridicate, personalitate puternică, cu valori stabile, responsabilitate şi loialitate, atitudine practivă şi pozitivă. Sprirt de iniţiativă, dinamism, gândire anticipativă şi preventivă, promptitudine şi ritm de lucru susţinut.

Costituie avantaj

- Experiență de operare în aplicația WinMentor

Descrierea jobului

Este responsabil direct pentru îndeplinirea corectă și la timp a sarcinilor privind conducerea evidenței contabile a clienților repartizati pentru acest lucru de conducarea unității. Asigură o bună comunicare cu reprezentanții clienților pentru obținerea documentelor și a informațiilor în timp util. Urmărește îmbunatățirea continuă a calității serviciilor prestate clienților, asigurandu-și un nivel de pregătire profesională la nivelul solicitărilor de pe piață. Este permanent atent la solicitările clienților, informând în acest sens conducerea compartimentului și a firmei despre solicitările acestora și asupra unor factori de risc ce pot apărea în colaborarea în cauza.

CV-urile se trimit la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.